training

Wil je samen met een groep of team een training doen waarin je (inter)actief met een thema aan de slag gaat? Dat kan!
In alle trainingen gaan we vooral doen. We gebruiken niet alleen woorden, maar ook beweging of de ruimte om ons heen.
De combinatie van ‘ervaren’ en ‘benoemen’ zorgt ervoor dat je niet alleen praat over verandering, maar daadwerkelijk kunt veranderen.

Voorbeelden van mogelijkheden zijn:

Van stress naar veerkracht: hoe kun je veerkracht opbouwen en stress reguleren, zodat je toegang krijgt tot meer creativiteit en vitaliteit?

Kompastraining: hoe kun je je eigen kompas ontdekken en ontwikkelen, zodat je kunt (gaan) doen op een manier die past bij wie je bent?

Laat zien wie je bent: hoe zorg je ervoor dat jij jezelf op een authentieke manier kunt presenteren, en wat is eigenlijk jouw authentieke manier?

Het verhaal vanuit je hart: een verhaal vertellen of presentatie geven, doe je met de meeste impact als je dit vanuit je hart kunt vertellen.

Ontdek je talent: ontdek waar jouw kracht en talent ligt, en hoe je met meer gemak en plezier kunt handelen vanuit dit talent.

Inspiratiedagen: serie van drie workshops met de titels Het dilemma van de zeemeermin, Parels poetsen en Zeebenen waarin je ontdekt wat je wilt, welke hulpbronnen je in huis hebt en hoe je je wens vormgeeft.

De reis van de held: Joseph Campbell (hoogleraar mythologie) ontwikkelde een model dat veel wordt gebruikt als metafoor voor de reis van ieder mens op zoek naar de eigen kern en bestemming. In deze training maken we deze reis met behulp van beweging, beeld en verhaal.

Express your future: geef expressie aan het hier-en-nu, in plaats van aan het daar-en-dan. Rijk aan wijsheid, vrij van ballast. Klik hier voor meer info.

Jouw thema kan, net als de voorbeelden hierboven, letterlijk in beweging worden gezet, waardoor je naar huis gaat met ervaringen in plaats van alleen woorden.

Ervaringen van deelnemers
Mirjam heeft haar collega’s een zeer interessante workshop gegeven. Ze combineert kennis van biologische processen met uitstekende trainingsvaardigheden. Door te vertellen, te laten zien en te laten ervaren weten we meer van de impact van indrukwekkende ervaringen, van het herstelsysteem van het lichaam en de overbelasting ervan. Bij vragen uit de groep laat ze zien dat ze zich de materie goed heeft eigen gemaakt. Zeer aan te bevelen!
Eduard, over de training Meer veerkracht, minder stress