over mij

Ik ben Mirjam van Huffelen, coach en trainer in Praktijk Lispeltuut.

In mijn werk gebruik ik BodyMind Coaching en Somatic Experiencing®. Beide gebruiken een combinatie van gesproken taal en lichaamstaal. Door zo’n ervaringsgerichte aanpak kom je sneller tot een duurzamer resultaat.

Meer dan twintig jaar werkte ik als dansdocente. Ik raakte gefascineerd door de relatie tussen gedachten die mensen over zichzelf of hun omgeving hebben en hun (bewegings)vrijheid. Ik merkte dat een andere gedachte tot een andere beweging kon leiden, maar was vooral verrast door het omgekeerde: een fysiek andere beweging of houding leidde vaak tot een andere levenshouding*.

Je levenshouding vormt zich in contact met je omgeving. Door wat je meemaakt, hoe je bent opgevoed of door ingrijpende gebeurtenissen kunnen delen van jou tot stilstand komen, zich verschuilen of juist teveel op de voorgrond dringen.

Als coach help ik je om gestagneerde delen niet alleen op te sporen, maar ook weer te kunnen ervaren en in beweging te brengen.

Ik ben opgeleid als Body & Mind Language coach en –trainer aan het Body & Mind Language instituut en als Somatic Experiencing® practitioner bij Bodymind Opleidingen.

Het is mijn missie een bijdrage te leveren aan een verdraagzame wereld, waarin ieders eigenheid mag worden getoond en gezien.

 

Wat zeggen cliënten over mij
“Ik heb nu voor de tweede keer een serie coachingsgesprekken gevolgd bij Mirjam. Mirjam is een fijne coach waar je je snel op je gemak bij voelt. Ze is puur, ze sluit bij je behoeften aan en voelt goed aan tot hoever ze kan gaan. Dit maakt dat ik mij open kon stellen voor haar. Door te praten en oefeningen te doen ben ik mij bewust geworden van patronen die ik heb aangemaakt door de jaren heen. Verder heeft ze mij geleerd hoe ik bij mijn gevoel kan komen. Na gesprekken stopte het niet. Veel ging onbewust verder.”
Hieke

Wil je zien wat anderen vonden bij Praktijk Lispeltuut? Kijk dan eens bij reacties.

 

* Dochter Anne verbeeldde dit in een boekje:


Van dans op het podium naar dans met de cliënt

je bladert van rechts naar links