boostsessie

Geef je verlangen vorm en voer regie over je leven en je werk 

je hart volgen – hoe doe je dat?
Je wilt nu eindelijk je verlangen vormgeven – maar wat is dat precies, en hoe doe je dat?

Misschien heb jij dit ook:

 • je wilt iets nieuws of iets anders, maar je weet niet precies wat
  Je merkt dat er in je huidige leven iets niet klopt. Je verveelt je, ervaart geen voldoening in de dingen die je doet, misschien zit je niet lekker in je vel. Maar je hebt geen idee wat je wèl wilt.
 • je weet wel waar je naartoe wilt, maar niet hoe je daar moet komen
  Je hebt een droom, een ideaal, een wens. Maar het lijkt onmogelijk dat te bereiken. Omdat je niet weet hoe, of met wie, of omdat je niet durft. Of omdat je omgeving er iets van vindt.
 • je komt steeds weer blokkades tegen bij het vormgeven van je verlangen
  Iedere keer dat je een stap wilt zetten, lijkt er weer iets tussen te komen of een nieuwe tegenvaller of bezwaar op te doemen.

Als je dit herkent, dan is een boostsessie iets voor jou.

waarom een boostsessie
Een verandering vraagt om een nieuwe beweging. Vanuit die beweging overbrug je de afstand tussen de plek waar je nu staat, en de plek waar je naartoe wilt. Die nieuwe beweging vind je sneller als iemand je helpt los te komen van ‘het oude’.

Als je bijvoorbeeld bent hersteld van stress, trauma of een burn-out, heb je je energie nodig gehad om je staande te houden, en om oude emoties en pijn te onderdrukken. Als dat niet meer hoeft komt er levensenergie vrij – maar hoe gebruik je die?

Misschien kijk je vanuit een oud, vernauwd perspectief naar jezelf, je mogelijkheden en de wereld. Zeker als je met iets nieuws en spannends wilt beginnen, kun je terugvallen op een ‘verouderde’ kijk op je leven. Die patronen en strategieën hebben je in het verleden geholpen, maar zitten je nu in de weg.

stap in je toekomst 
Stel je voor dat je vast even in je eigen toekomst kunt leven. Maak in je verbeelding een sprong in de tijd, naar wie je wilt zijn en wat je wilt doen. Wat laat je liggen voor jezelf en je omgeving als je daar geen werk van maakt? De keus is aan jou!

wat is daarvoor nodig
Wat je nodig hebt is een frisse blik op wie je bent en wat je wilt. Ruimte en tijd om dat wat er borrelt en bruist naar de oppervlakte te laten komen. Een splitsing maken tussen wat echt van jou is en wat niet.
Ik kan je daarbij helpen.

hoe ziet een boostsessie eruit
In een telefonische intake bespreken we wat je in de sessie wilt bereiken. We bepalen waar het accent van de sessie zal liggen. Dat kan bijvoorbeeld zijn:

 • meer helderheid over wat je wilt
  Met visualisaties en oefeningen krijg je zicht op de richting waarin je je wilt bewegen en welke kernelementen daar bij horen.
 • meer inzicht in hoe je je verlangen kunt vormgeven
  Vanuit beweging en ervaringsgerichte oefeningen ontdek je welke verschillende aanpakken jij persoonlijk allemaal tot je beschikking hebt.
 • meer handvatten om met struikelblokken en tegenvallers om te gaan
  Je brengt in kaart welke informatie drempels je te bieden hebben en hoe je er mee kunt omgaan. Zo leer je hoe je je eigen proces kunt vormgeven zodat je regie kunt nemen op je toekomst.

Vervolgens krijg je een maatwerksessie van tweeëneenhalf uur. Daarin ontdek je nieuwe perspectieven, die passen bij je huidige leven. Na afloop ontvang je je persoonlijke routekaart waarmee je zelfstandig verder kunt.

over mij
In mijn werk als lichaamsgericht coach en traumabehandelaar gebruik ik een combinatie van gesproken taal en lichaamstaal. Door zo’n ervaringsgerichte aanpak kom je sneller tot een duurzamer resultaat.

Je levenshouding vormt zich in contact met je omgeving. Door wat je meemaakt, hoe je bent opgevoed of door ingrijpende gebeurtenissen kunnen delen van jou tot stilstand komen, zich verschuilen of juist teveel op de voorgrond dringen.

Als coach help ik je om gestagneerde delen niet alleen op te sporen, maar ook weer te kunnen ervaren en in beweging te brengen. Zo kun je stoppen met je verleden te herhalen, en je toekomst gaan vormgeven.

praktisch
Een boostsessie is individueel en op afspraak:

 1. Je kunt mij bellen, whatsappen of mailen om een afspraak te maken voor een telefonische intake van 30 minuten.
 2. In deze telefonische intake bepalen we wat je vraag is en waar het accent van je maatwerksessie moet liggen. Ook bepalen we gezamenlijk een dagdeel voor je maatwerksessie.
 3. Je maatwerksessie duurt tweeëneenhalf uur en is op mijn praktijk in Groningen. Als je liever via Zoom afspreekt kan dat ook.
 4. Binnen een week na je maatwerksessie ontvang je via de mail je persoonlijke routekaart, waarmee je zelfstandig verder kunt.
 5. De prijs voor een boostsessie, inclusief intake, maatwerksessie en routekaart is €300,- incl. BTW.

wat voor resultaat kun je verwachten
Geef je verlangen vorm en neem regie op je toekomst door: 

 • helderheid over wat je echt wilt
 • inzicht in hoe je je verlangen kunt vormgeven
 • handvatten om met struikelblokken en tegenvallers om te gaan

geef jezelf een boost!
Als je vragen hebt ben je van harte welkom om mij te mailen of te bellen (06 291 567 94).